L’Ermita de Sant Pau de Sant Pere de Ribes s’obre a les visites del públic

El temple de l’ermita de Sant Pau es podrà visitar el primer cap de setmana de mes i tots els dilluns a partir d’abril. L’obertura al públic forma part del projecte de recuperació d’aquest emblemàtic espai pel seu valor patrimonial i cultural i vinculant-ho, a més, amb la natura i la salut. Per participar en aquesta activitat no cal inscripció prèvia. L’aforament, això sí, serà limitat a un màxim de 6 persones per visita.

L’ermita obrirà portes per primer cop aquest dissabte, 3 d’abril, de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20h. Diumenge, 4 d’abril, i tots els dilluns, a partir del 5 d’abril, les visites es podran fer en els mateixos horaris, però fins les 19h.

Aquests mateixos horaris seran els que se seguiran cada mes a partir d’ara. Paral·lelament, s’oferirà una visita guiada el primer cap de setmana de cada mes. Quan obri el Castell, a més, hi haurà la possibilitat d’efectuar visites combinades a tots dos equipaments, amb passejada per l’entorn natural de la zona.

El projecte Sant Pau: patrimoni, cultura i natura, adreçat a públic local i visitants, pretén posar en valor la història, el patrimoni cultural i l’entorn natural de l’indret vinculant-los amb el paisatge, la natura i el concepte de municipi saludable. És una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, promoguda per la Fundació Miranda, actual concessionària d’ús de l’ermita de Sant Pau.