L’Associació de Veïns del Centre Vila celebra el seu 25è aniversari

Actuacions de pintors, duets musicals, orquestres, un sopar de gala i un cercavila donen cos a l'agenda dels principals actes de la celebració

Durant el cap de setmana del 13, 14 i 15 de Juliol, l’Associació de Veïns Centre Vila se submergeix de ple en tot un seguit d’actes per a celebrar el seu vint-i-cinquè aniversari.

El president de l’entitat, Lluis Amarè, explicava a La Ciutat del Garraf, l’especial il·lusió amb la que s’està organitzant aquesta celebració. “Enguany  fem 25 anys, i creiem que això requereix una celebració de major envergadura”, comentava el president.

Amarè, que porta ja més de quinze anys a la presidència de l’associació, reconeixia que se sent especialment entusiasmat amb les diferents accions que s’estan realitzant, ja que el que va començar essent una associació de veïns que treballava per millorar les condicions del barri i per donar veu a les necessitats que el veïnat reclamava, ho continua sent avui en dia i a més a més, incorpora  una vessant  cultural i festiva que l’ha fet  esdevenir en una entitat cultural i carnavalesca, capaç d’organitzar un homenatge a Roig Toqués o de tirar endavant un Arrivo.

D’entre els diferents actes que aquest any es poden trobar a la Festa Major del Barri Centre Vila, el seu president posa especial èmfasi en destacar les diferents activitats culturals que es realitzaran el proper divendres 13 de juliol,  a un gran entarimat davant de l’església de Sant Antoni, a la Plaça de les Neus,  al Moments d’art a partir de les 20h, amb una combinació de pintura en viu del pintor menorquí Pau Sintes i el mateix Amarè, un recital de lírica ofert per la poetessa menorquina Joana Bagur, i la música en directe dels vilanovins Miriam Vallés i Carles Vallés, que donaran pas a la segona edició de la festa Guateke Party amb música dels anys 70, 80 i 90.

El dissabte 14 de juliol,  es procedirà al tradicional sopar de gala que es realitza cada any a la Plaça de les Neus a les 21h, i que acabarà amb el sermó del president i de la junta, seguit d’un posterior final de festa que començarà a les 23h amb el Gran Ball de la Festa Major.

Els darrers actes de la Festa Major del barri seran celebrats el diumenge 15 de juliol,  i és aquest dia, quan a partir de les 12:00 del migdia a la Plaça del Mercat es donarà inici al cercavila que transcorrerà pels carrers del barri.  Deixant per a  la tarda, els darrers actes de la celebració d’enguany que arribaran fins a les 21h del diumenge, per acabar amb un rom cremat i havaneres a la Plaça de les Neus.

Per a tots els lectors i lectores interessats en els diversos esdeveniments, els informem que són tots gratuïts a excepció del Sopar de Gala de dissabte, on per poder-hi assistir cal comprar els tiquets de 20 euros  al Carrer Jardí nº 9.