L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes respon a les preguntes de la ciutadania

Es poden fer arribar les preguntes des del dilluns 4 fins a les 12 h del divendres 8

Imatge de la trobada l'alcaldessa et respon. Cedida

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, respondrà en una emissió en directeal canal de Facebook de l’Ajuntamentles preguntes dels veïns i veïnes sobre la situació actual de la Covid-19 al municipi, el divendres 8 de maig a les 19h. Totes aquelles persones que vulguin formular-li una pregunta la poden enviar per WhatsApp al telèfon 671 42 22 53, a partir del dilluns 4 i fins al divendres 8 a les 12h.

A través d’aquesta acció de participació ciutadana i transparència, l’alcaldessa anima a la ciutadania a traslladar els seus dubtes i inquietuds sobre tot allò referent a la situació de la crisi de la covid-19 al municipi.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha informat des de l’inici de la crisi sanitària per la covid-19 de les mesures que s’han adoptat al municipi mitjançanta través de diversos canals i mitjans, i de manera constant a les xarxes socials oficials: el canal de Facebook, Instagram, Twitter i Youtube. També, el Consistori hahabilitat un espai a la pàgina web pels assumptes relacionats amb la covid-19,(https://www.santperederibes.cat/ajuntament/covid-19) amb diferents apartats que recullen les afectacions de la crisi al municipi, els ajuts extraordinaris, la normativa vigent i d’altres recursos i informacions d’interès.