Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

L’Ajuntament obre el pati de l’Escola Agnès de Sitges per Nadal com a prova pilot

Avatar photo

La iniciativa permetrà gaudir d’un espai lliure del 23 de desembre fins al 5 de gener de 10 a 14 h per promoure l’esport i la socialització

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sitges inicia una prova pilot d’obertura del pati de l’Escola Agnès de Sitges durant els dies no festius de les vacances de Nadal.  L’objectiu és promoure l’activitat esportiva i el vessant educatiu i social del joc entre la població infantil, el col·lectiu jove i les famílies.

Les persones interessades podran practicar bàsquet, futbol i altres disciplines esportives o jocs en aquest espai que serà vigilat per una persona que realitzarà el control de les instal·lacions d’aquest equipament educatiu.

La voluntat de la prova pilot, tal com descriu el regidor d’Ensenyament, David Martínez, és “oferir una alternativa de lleure als infants, als joves i a les seves famílies per poder anar a jugar o realitzar altres activitats de lleure en un context segur i de proximitat. I alhora també donar resposta a la demanda d’un espai que reclamaven, des de fa temps, les veïnes i els veïns de Quint Mar”. El regidor d’ensenyament també ha assegurat que “després de realitzar la prova pilot es valorarà l’experiència per decidir si pot tenir continuïtat en un futur aquesta iniciativa lúdica i social”. David Martínez ha remarcat que “abans de la pandèmia ja volíem fer una prova pilot a l’Escola Esteve Barrachina però la Covid-19 ho va aturar”.

El pati s’obrirà els dies 23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 2022 10 a 14 hores.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un home és expulsat d’un avió per fer servir unes calces vermelles com a mascareta

Notícia següent

Algunes empreses comencen a acomiadar als treballadors que no estan vacunats

Notícies relacionades