L’Ajuntament llança l’app ‘Compra a Sitges’ per fomentar el comerç local

L’Ajuntament de Sitges distribueix entre les persones que facin ús de l’aplicació per a una compra superior a 40 euros, 3.000 xecs regal de 20 euros per gastar al comerç local

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges llança avui dilluns una aplicació per fomentar el comerç local. L’App, anomenada Compra a Sitges, és gratuïta i està disponible tant per al sistema operatiu iOS d’Apple com per al sistema Android.

L’Ajuntament acompanya el llançament de l’aplicació amb la distribució de 3.000 xecs regal valorats en 20 €. Un total de 60.000 euros per incentivar les compres al comerç de proximitat. Les persones interessades en aconseguir el xec, han de descarregar-se l’aplicació i realitzar una compra per un import a partir de 40 euros. D’aquesta forma obtindran 20 euros per a les seves properes compres. Es tracta d’una eina de fidelització pràctica i fàcil d’utilitzar que permetrà promocionar tots els establiments adherits a l’aplicació, amb la finalitat d’augmentar el nombre de visites i fidelitzar la clientela a través d’avantatges i descomptes.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, assenyala que “aquesta aplicació de promocions i fidelització del comerç de Sitges és una eina que permet apropar la varietat i qualitat del comerç local a tots els sitgetans i visitants que comprin a Sitges perquè tindran avantatges i ofertes”. El comerç és un dels sectors que ha estat més perjudicats per la crisi de la pandèmia i amb l’objectiu de donar-lo a conèixer sobretot a les persones, que no compren habitualment a les botigues de Sitges, Guillem Escolà explica: “Hem volgut incentivar que les coneguin i repeteixin l’experiència”. Des de l’inici de la Covid-19, la regidoria de Promoció Econòmica ha treballat i treballa per estar al costat dels comerciants. Guillem Escolà assegura que “Amb aquesta iniciativa ajudem a tots els  comerços i als sitgetans amb aquests 3.000 xecs de regal de 20€. D’aquesta manera, al ser per compres mínimes de 40€ per obtenir el xec regal, estem fent arribar 120.000€ al comerç de Sitges”.

L’acció forma part de la campanya Deixa’t inspirar per fomentar el comerç local i s’acompanya d’una vídeo càpsula nova protagonitzada per Les Veïnes, juntament amb la col·laboració de Joan Roca, que divulga la nova aplicació.

L’aplicació està al servei de tots els comerços de Sitges interessats per fomentar el teixit comercial de la vila, siguin o no associats a Sitges Comerç. Fins ara ja s’hi han adherit trenta comerços. L’adhesió és completament gratuïta durant la campanya, que dura un any, ja que la regidoria de Promoció Econòmica assumeix els costos. Els comerciants podran publicar les seves promocions a través de l’APP i es crearà un nou canal digital de relació amb els clients. Els comerços que vulguin adherir-s’hi poden enviar un e-mail a l’associació Sitges Comerç, que és l’encarregada de la gestió de l’app hola@sitgescomerc.cat.