L’Ajuntament de Sitges recupera els plens presencials

Després de 22 sessions telemàtiques, el ple d’Octubre serà en format presencial

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Després de dinou mesos de Plens telemàtics, la propera sessió ordinària del Ple d’octubre serà presencial. Els 21 regidors de la corporació estan novament convocats el dia 27 a una sessió al Saló de Plens de la Casa de la Vila, ara que les restriccions sanitàries permeten una tornada a una certa normalitat però sense oblidar l´ús de mascareta, distància i higiene de mans.

La regidora d’Organització, Carme Almirall, ha explicat que “les actuals restriccions permeten actualment la celebració dels Plens a la casa consistorial. Caldrà, per això, continuar amb les mesures sanitàries establertes, per la qual cosa de moment no es permetrà l’accés del públic per evitar concentracions”.

La darrera sessió plenària presencial va tenir lloc el passat 28 de febrer de 2020, dies abans que es decretés l’estat d’alarma, el 14 de març. El confinament a casa va deixar els regidors en contacte continu per fer front a la gestió de la pandèmia a Sitges, però sense la possibilitat de celebrar un Ple fins que es van implementar les mesures de teletreball que van possibilitar les sessions plenàries amb legalitat i seguretat informàtica, la primera d’elles el passat 1 d’abril de 2020.

Plens sense públic

L’assistència del públic al Saló de Plens haurà d’esperar encara per evitar aglomeracions al Saló de Plens. Les persones que hagin sol·licitat fer preguntes als regidors podran accedir, d’una en una, al Saló per fer les preguntes presencialment.

Les persones interessades en formular preguntes han de fer la sol·licitud a través dels canals habituals, presentant una instància a l’OAC presencial a les oficines o a través del web carpeta.sitges.cat.