L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Policia Local fan un diploma al mèrit com a reconeixement als infants confinats

Es pot descarregar al web municipal i a les xarxes socials per personalitzar-lo i regalar-lo als menors

Imatge del diploma. Cedida

A les portes de la possibilitat que els infants puguin sortir de casa una estona per alleugerir el seu confinament, sempre sota la responsabilitat d’un adulti amb les condicions específiques que s’acabin establint, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Policia Local volen retre un reconeixement a tots els nens i nenes que aquests dies s’estan portant com uns autèntics valents, amb paciència i resignació, quedant-se a casa privats de sortir al carrer.

Per aquest motiu, s’ha posat a disposició de les famílies a través del web municipal i les xarxes socialsun diploma al mèrit, que es pot descarregar i personalitzar amb el nom del menor, on s’agraeix la seva conducta i solidaritat durant tot l’estat d’alarma vigent causat per la pandèmia de la Covid-19.

El Consistori apel·la al sentit comú i a la responsabilitat de les famílies per fer un ús adequat de les condicions que es dictaminin quant a mobilitat dels infants i adolescents es refereix, doncs encara ens trobem en fase de control de l’epidèmia i s’han d’acabar de concretar. En aquest sentit, recomana estar atents a les informacions i indicacions oficials de les autoritats sanitàries competents, recordant que no es tracta de sortir a passejar, que les famílies siguin cauteloses i que acompleixin totes mesures preventives i de seguretat.

Mentre duri la situació de confinament i l’estat d’alarma iniciatel 14 de març, i prorrogat de moment fins al 9 de maig, la Policia Local de Sant Pere de Ribes continuarà oferint a la possibilitat de desplaçar alguna de les seves patrulles davant dels domicilis dels nens i nens de fins a 10 anys que celebrin el seu aniversari per felicitar-los. Per sol·licitar aquest servei només cal trucar al telèfon 938967337, de dilluns a divendres(preferiblement al matí i amb un dia mínim d’antelació al dia de l’aniversari). També resten disponibles al web de l’ajuntament les autoritzacions de mobilitat per al ratolí Pérez i l’Angelet de les dents.