L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes anima a enviar dibuixos, fotografies i missatges al personal sanitari del Redós

A través d’aquesta iniciativa es vol agrair la feina dels professionals del centre de serveis per la gent gran

Imatge de la Residència Redós de Sant Pere de Ribes. Cedida

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes anima a la ciutadania a enviar missatges, fotografies, dibuixos i cartes al personal del Redós com a mostra de suport i agraïment a la seva tasca de cura a les persones grans, un dels col·lectius més vulnerables en la situació de crisi sanitària per la covid-19,através del’adreça de correu electrònic de cultura@santperederibes.cat (les seves famílies els ho faran arribar).

A través de la iniciativa es vol agrairla dedicació, esforç, professionalitat i enteresa de les infermeres, auxiliars de geriatria, netejadores, doctores, administratives i recepció, manteniment, cuineres, gerents, psicòlogues i treballadores socials. Així,es vol transmetre l’escalf de la ciutadania al personal del Redós, en aquests moments difícils.

Al Redós, s’hi han confirmat quatre casos de coronavirus, no greus, i algun altre resident amb simptomatologia sota sospita, malgrat prendre totes les mesures preventives i de neteja i seguir els protocols establerts per les autoritats sanitàries. Les persones residents amb símptomes propis de la covid-19 estan aïllades a les seves habituacions on reben totes les atencions i cures necessàries i tretze persones treballadores es troben de baixa. En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha ofert al centre, a més de guants i mascaretes quirúrgiques, alguns Equips de Protecció Individualitzat (EPI) que ha sol•licitat i rebut de la Diputació de Barcelona per posar-lo a disposició dels serveis municipals essencials que estan més exposats al contagi, doncs al Redós encara no els hi han arribat els del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

També des de l’inici de la crisi s’està fent un seguiment a la resta de residències del municipi per conèixer en tot moment la situació en què es troben.