L’Ajuntament arranja el paviment malmès de 25 carrers de Ribes i les Roquetes

Els treballs han començat al nucli de Ribes, on hi haurà afectacions viàries fins al 16 de setembre

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Foto pavimentació asfàltica Mossèn Anton Miret

La pavimentació asfàltica de 10 carrers de Ribes s’està arranjant aquests dies, en una actuació que es preveu que finalitzi el 16 de setembre vinent. L’Ajuntament opera a un total de 25 vials del municipi, després d’haver efectuat, en els darrers mesos, una diagnosi sobre l’estat del paviment als dos nuclis principals de població de Sant Pere de Ribes. En una segona fase, s’efectuaran millores en els 15 carrers restants on s’han detectat deficiències, tots ells de les Roquetes.

Els carrers afectats pels treballs d’aquesta primera fase són Mossèn Anton Miret, Guillem I de Ribes, Pep Ventura, Josep Llimona, Ausias March, Sagrada Família, Bisbe Aguilera, Emili Giralt i Giralt, Doctor Marañón i tres trams de Jaume Balmes. Els operaris han començat pels carrers de Mossèn Anton Claret, Guillem I de Ribes, Pep Ventura i dos trams de Jaume Balmes. S’ha començat per aquesta zona, més propera a l’escola la Riera, amb la idea que quan comenci el curs escolar, el 14 de setembre, només hi quedin per executar els treballs de pintura. Les tasques d’arranjament finalitzaran la setmana vinent a Emili Giralt i Giralt, Doctor Marañón i el tram de Jaume Balmes que va de Lluís Companys a la cruïlla amb Cervantes i Eduard Maristany.

Prohibicions puntuals d’estacionament

Durant l’execució de les obres s’ha prohibit l’estacionament de vehicles a l’àmbit d’actuació, segons la planificació d’obres i la senyalització pertinent, que s’instal·larà 72 hores abans de l’inici de la intervenció a cada carrer en concret. Puntualment, no es podrà accedir o sortir als guals permanents durant l’execució dels treballs, principalment quan s’estigui asfaltant. D’altra banda, la illa de contenidors situada a l’alçada del número 107 del carrer de Jaume Balmes s’ha reubicat provisionalment al carrer de Jaume I de Ribes. Els serveis administratius i tècnics de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes atendran els veïns sobre qualsevol incidència o problema que pugui sorgir a través del telèfon 93 896 73 00.

En la segona fase de l’actuació, al nucli de les Roquetes, s’efectuaran millores al paviment del passatge Einstein i dels carrers Doctor Fleming, Einstein, Manuel de Falla, Gaudí, Miquel Àngel, Àngel Guimerà, Numància, Monturiol, Bruc, Miguel de Unamuno, Ramon Berenguer IV i Doctor Ferran. També s’actuarà a tres trams diferents del carrer d’Edisson i a dos del carrer Múrcia.