La premiere del curt “El Sueño” serà aquest dissabte a les 19h a Neàpolis

El curtmetratge que es presentarà el 7 de juliol, és el resultat de quatre anys de treball per part d' un grup d'actors de Vilanova i la Geltrú

Imatge captada durant l'enregistrament de seqüències. Fotografia: Cedida

Aquest mes de juliol sortirà a la llum el curt protagonitzat i produït per actors vilanovins, “El sueño”. El curtmetratge, obra de Maykel Ortega i que ha estat tot ell enregistrat a la ciutat, presenta una trama basada en fets reals, on un noi de 29 anys intenta obrir-se pas en el món de l’espectacle i l’actuació, després d’haver cursat art dramàtic.

El curt que compta amb la presència de professionals del sector, com per exemple: El director de fotografia, Raul Tomàs, el director de l’associació audiovisual 3lements, Sammy Gad, o d’altres persones que han volgut col·laborar, intenta reflectir la constància i la voluntat de perseguir un somni, on molts dies després de treballar més de vuit hores, es reunien per cercar diferents indrets com establiments i finques amb el motiu de trobar persones que, sense ànim de lucre, els hi cedissin espais per a dur a terme l’enregistrament d’ imatges.

L’autor del film explica portar quatre anys treballant en el projecte, i que no va ser fins al segon any d’haver escrit el guió, quan es va començar amb l’enregistrament de les imatges. Ortega veu en aquest treball la mostra de tot l’esforç que hi han posat la resta de companys que, sense cap tipus de remuneració econòmica, han sigut capaços de tirar endavant aquest projecte.

“Tot i ser conscients que no guanyarem cap Oscar ni cap Goya i que amb prou feines ens ha cedit un lloc per fer la primera projecció, el que volem transmetre amb aquest curt és el suport a totes aquelles iniciatives privades que amb pressupost zero, sense grans infraestructures i sense noms de catifa vermella, són capaces de tirar endavant, donant sortida a un bon grapat d’actors qualificats i que encara estan per descobrir”, comentava Maykel Ortega en declaracions oficials a La Ciutat del Garraf.