La Policia de Vilanova detecta 142 bicicletes en estat d’abandonament

Avatar photo

L'acció s'emmarca en la primera campanya de control que des del mes de setembre s'ha realitzat a tota la ciutat

La Policia Local ha finalitzat la primera campanya de control i retirada de bicicletes en estat d’abandonament a la via pública. En els set mesos de campanya s’han detectat un total de 142 bicicletes amb símptomes d’abandonament, de les quals 60 van ser retirades per la grua municipal i les 82 restants pels seus propietaris.

La campanya es va iniciar el setembre de l’any passat amb un doble objectiu. El primer, retirar dels aparcaments municipals per a bicicletes totes aquelles que estiguessin en estat d’abandonament, per tal d’eliminar de la via pública elements que deterioressin l’entorn urbà. El segon objectiu era tenir coneixement de la ubicació actual i exacte dels estacionaments de bicicletes que hi ha a la ciutat, per valorar la seva possible reubicació i oferir així un millor servei als seus usuaris.

 

El procediment, que s’ha dut a terme a tots els barris de la ciutat, consistia a detectar el vehicle, en aquest cas la bicicleta o restes d’ella (un quadre, una roda…), i col·locar-li un adhesiu per advertir al seu propietari. L’acció es documentava mitjançant una fotografia i s’introduïa al sistema informàtic de la Policia Local, per fer constar la infracció (abandonament de vehicle a la via pública) Passat un termini mínim de set dies, si la bicicleta estava en les mateixes condicions, es retirava per part de la Grua Municipal i es traslladava al dipòsit municipal.

A partir d’ara es continuarà fent el control d’aquelles bicicletes que apareguin als estacionaments de bicicletes amb símptomes d’abandonament i es procedirà tal com s’ha fet durant la campanya.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cerni Escalé: “Andorra està perdent autonomia i la seva singularitat”

Notícia següent

Detingut un home per atropellar els exsogres

Notícies relacionades