La Policia Local de Sitges posa en marxa un dispositiu especial per evitar els desplaçaments de Setmana Santa

El dispositiu té com a objectiu controlar els accessos al municipi de Sitges i evitar les entrades i sortides relacionades amb la festivitat

La Policia Local de Sitges activa demà dijous un dispositiu especial amb motiu de Setmana Santa. L’operatiu, que estarà en marxa fins dilluns, se centrarà en controlar els accessos al municipi per evitar que es faci ús de les segones residències, tot i que també controlarà les sortides des de Sitges cap a altres localitats.
L’Ajuntament fa una crida al civisme i a la responsabilitat ciutadana per mantenir el confinament decretat per l’estat d’alarmamalgrat els dies festius, i recorda que els desplaçaments estan prohibits, també durant la Setmana Santa. Les sancions per incomplir el confinament poden ser d’entre 601 € i 30.000 € seguint l’article 36.6 de la llei 4/2015 de protecció ciutadana.
La Policia Local recorda que es pot trucar al telèfon 092 o 112 en cas de detectar qualsevol incompliment.

Dispositiu especial per a la celebració de la Pasqua
El dilluns dia 13 d’abril també es posarà en funcionament un operatiu especial amb l’objectiu d’evitar els possibles desplaçaments relacionats amb la celebració de la Pasqua Florida.