La Policia de Sitges sanciona 47 casos d’incompliment de les mesures antiCOVID19

Les nits del divendres i del dissabte van sumar 30 denúncies i es mantenen com les franges horàries més problemàtiques

La Policia local de Sitges continua detectant la majoria de comportaments contraris a la normativa antiCOVID19 en les nits del cap de setmana. Aquesta vegada, a banda del dissabte a la nit (amb 17 casos, més un de la tarda), també s’ha afegit el divendres a la nit amb 13 casos (més dos més que havien succeït a la tarda). Tot plegat, fa que aquest divendres i dissabte passats sumin 33 casos sobre el total de 47 de tota la setmana.

Per contra, diumenge va ser un dia sense incidències en aquest sentit i entre dilluns i dijous les xifres van ser molt menors. D’aquests dies entre setmana, però, totes les sancions es van interposar en horari nocturn. Dijous es van recollir 6 casos, el dilluns i el dimecres van tenir dues denúncies cada dia i el dimarts en van ser quatre.

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.