Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

La plaça de Josep Roca i Pons amplia la xarxa de parcs infantils de Sitges

Avatar photo

L’Ajuntament estudia crear un nou parc per al 2022, que estaria dedicat als adolescents i situat prop de l’Espai Jove

La plaça de Josep Roca i Pons, a l’Aiguadolç, ja disposa de parc infantil, en una aposta del govern municipal per equipar els diversos barris del municipi amb espais per al lleure de la infantesa i les seves famílies. Un tobogan, xarxes per enfilar-s’hi, una viga d’equilibri, un pas japonès i un gronxador doble formen aquest espai pensat per a majors de 3 anys. L’equipament Aquest s’ha delimitat amb tanques i s’ha omplert el terra amb sorra atenuant. Amb aquest nou punt de lleure, Sitges ja arriba als 37 parcs infantils repartits pel municipi.

El regidor de Serveis urbans de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, considera que “tots els barris de Sitges han de poder gaudir d’espais on les famílies puguin jugar amb els seus nens i nenes” i assegura que “anem fent millores en alguns parcs infantils i manteniment en d’altres”.  Precisament, al parc infantil dels Molins, s’han canviat els gronxadors que hi havia fins ara i al parc de la Madriguera s’hi ha col·locat un gronxador doble, una cistella i un minijoc.

Al llarg d’aquest 2021, l’Ajuntament de Sitges ha dedicat 50.000 euros a parcs infantils i s’han arreglat desperfectes per valor de 15.000 euros. El manteniment d’aquests equipaments està inclòs en un contracte que l’Ajuntament licita, mentre que la renovació dels jocs es fa amb diners de la partida d’inversions municipals.

El govern municipal té la voluntat de continuar amb aquesta línia de millores als espais de lleure infantils, a través d’una nova partida en els pressupostos municipals per al 2022. Precisament, l’any vinent s’està estudiant crear un nou parc al costat de l’Espai Jove, amb jocs pensats per a adolescents.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Fòrum Datagri reuneix a Lleida 1.500 professionals de més de 15 països per debatre la transformació digital agroalimentària

Notícia següent

El Pessebre Playmobil torna a Castelldefels un Nadal més

Notícies relacionades