La Capbussada inaugura les activitats a Sitges del 2022

L’Ajuntament, en col·laboració amb Ràdio Sitges, organitza el primer bany de l’any amb una proposta que premiarà el banyista de més edat, el més jove i la millor disfressa, i sortejarà un premi entre totes les persones participants

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sitges organitza La Capbussada, en col·laboració amb Ràdio Sitges, i convoca a les sitgetanes i els sitgetans a rebre el 2022 amb un bany, a la platja Sant Sebastià, l’1 de gener, a les 12 hores. El regidor de Platges, Guillem Escolà, ha valorat La Capbussada com “una activitat distesa i simpàtica, que ens permet iniciar l’any nou amb els millors desitjos alhora que gaudim de les platges inclús en ple hivern”.

El primer bany de l’any és una cita per a públics de totes les edats. La Capbussada premiarà la persona de més edat, la més jove i la millor disfressa. Se sortejarà també un premi entre totes les persones participants. Ràdio Sitges i la dj Núria Scarp animaran La Capbussada i se servirà xocolata i caldo calent, després del bany.

La inscripció a La Capbussada es realitzarà a l’accés principal de la platja Sant Sebastià i per garantir la seguretat dels banyistes, hi haurà servei de salvament.