La campanya ‘Sí, a Sitges’ estrena vídeo promocional

Sitges ofereix actualment una imatge inèdita amb la presència de poca gent al carrer i amb poca activitat turística, comercial, de restauració i de serveis.La campanya ‘Sí, a Sitges’ fa evident que l’ofertaiel tarannà dels sitgetans i sitgetanes així com les mesures de seguretat i de sostenibilitat amb què es treballa des del primer dia,donaran fruits ben aviat.

La campanya ‘Sí a Sitges’, es divideix per fases que s’aniran implementant segons evolucioni la desescalada i la destinació vagi recuperant la normalitat. Tant el vídeo com la campanya són fonamentalment emocionals i posen l’accent en el final dels NO i l’inici dels SÍ, amb prudència però amb determinació.

La campanya ‘Sí, a Sitges’ compta de 4 fases que s’aniran desplegant amb atributs com la solidaritat, la sostenibilitat i, sobretot, la seguretat. Perquè Ajuntament i sector turístic treballen de forma conjunta per establir mecanismes de seguretat i garantir una estada a la vila segura a les platges, segura als restaurants i botigues, segura a hotels i establiments d’oci nocturn, i segura arreu del municipi. L’oferta de gaudi com la platja, la cultura, l’esport, el comerç i l’oci, entre d’altres, serà també una de les fases en les que s’endinsarà la campanya ‘Sí, a Sitges’ i la campanya també posarà l’accent a la redescoberta de Sitges pels propis sitgetans i sitgetans.

Progressivament i en funció de les decisions que prenguin les autoritats i de la realitat del municipi, s’aniran incorporant missatges en positiu de tot allò que Sitges pot oferir als visitants fent evident que Sitges sempre serà una destinació vacacionalimportant.

De moment, els missatges i peces promocionals s’han elaborat en català i castellà perquè van adreçades a un públic de proximitat.