La campanya de neteja ‘Let’s clean up Europe’ recull 213 quilos de brossa a Sitges

L’acció es va fer aquest dissabte passat, amb 56 persones voluntàries i amb tres recorreguts diferents per urbanitzacions sitgetanes

La campanya de neteja i conscienciació ambiental ‘Let’s clean up Europe 2021’ ha comptat amb un bon seguiment, aquest dissabte passat a Sitges, on s’han aconseguit recollir 213 quilos de diversos residus, en les tres rutes proposades. Gràcies a les 56 persones voluntàries, s’han pogut cobrir les tres rutes, que contemplaven els voltants de les urbanitzacions de Quint Mar, Can Girona i Santa Bàrbara.

Els 213 quilos de brossa que s’han retirat s’han distribuït de la següent manera: 63 quilos han estat en envasos, 22 quilos eren de paper i cartró, s’han sumat 9 quilos de vidre i 119 de material de rebuig.

L’Ajuntament de Sitges apel·la a la responsabilitat cívica de la ciutadania per mantenir net i en el millor estat el medi ambient de Sitges. En aquest sentit, es recorda a la que es pot fer ús de la deixalleria municipal i que això genera bonificacions en les taxes municipals.