Guanyem Corrent, cursa solidària confinada en benefici de l’Economat de VNG

La inscripció, que té el cost d'1 euro per persona, permet també fer donatius directes a l'Economat

Imatge de recurs. Cedida

Divendres vinent, 1 de maig, se celebra a Vilanova i la Geltrú la cursa popular en confinament ‘Guanyem Corrent‘. Es tracta d’una iniciativa esportiva solidaria proposada per Deporrunners, en col·laboració amb diversos clubs i entitats, que destinarà tots els seus beneficis a l’Economat de Vilanova i la Geltrú.

Per participar-hi només cal tenir esperit solidari. La inscripció té un preu d’1 euro per persona i, en cas de voler fer una aportació superior, es pot fer mitjançant l’opció donatiu per l’Economat de VNG, en formalitzar el procés d’inscripció.

‘Guanyem Corren’t adjudicarà un dorsal a cadascun dels participants en el moment de fer la inscripció, que podrem imprimir i personalitzar al nostre gust. Així mateix en finalitzar la cursa també podrem descarregar-nos el diploma acreditatiu.

Cursa d’1km

La cursa que es proposta és d’un quilòmetre i com l’objectiu és aconseguir el màxim nombre de participants, es pot realitzar durant gairebé tot el dia, de les 10 a les 21 h del divendres 1r de maig. Els organitzadors d’aquesta cursa, organitzada per diverses entitats de la ciutat i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria d’Esports, fan una crida també a compartir imatges i vídeos a les xarxes socials amb les etiquetes: #guanyemcorrent i #joemquedoacasaactivament.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament ha animat tota la ciutadania a prendre part de la iniciativa i ha destacat que “el món de l’esport sempre està al costat dels reptes solidaris i aquest n’és un exemple”. Així mateix Blanca Albà ha reiterat “la necessitat de continuar fent esport malgrat hagi de ser a casa i per aquest motiu des de la Regidoria d’Esport hem volgut posar a l’abast de tothom activitats adaptades a les diferents franges d’edat a les xarxes socials”.

Per tal que la iniciativa compti amb el màxim d’inscripcions possibles, es proposa que la cursa pugui fer-se individualment, en família, a la terrassa, al passadís, al balcó, al jardí o que pugui comptar amb algun element de dificultat com ara un circuit d’obstacles pel menjador de casa.

inscripció: http://www.cursadelscolls.cat/guanyem-corrent/