Un grup hospitalari espanyol de referència aterra al Garraf

El centre mèdic, situat a Vilanova i la Geltrú, se suma a les addicions d’un hospital i dos centres mèdics a Estepona, Madrid i Vigo

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Vithas, grup hospitalari espanyol de referència, continua l’expansió de la seva xarxa assistencial amb la incorporació d’un hospital a Estepona, ambdós centres oftalmològics a Madrid i Vigo, i un centre mèdic d’especialitats a Garraf (Vilanova i la Geltrú).

D’aquesta manera, Vithas continua la seva estratègia de creixement sòlid, de manera orgànica o mitjançant adquisicions, fins a arribar als 20 hospitals i 36 centres mèdics i assistencials que avui conformen el grup a Espanya. A més, està en marxa la construcció de dos nous hospitals, un a la ciutat de València (Vithas València Túria), i un altre al Baix Llobregat (Vithas Barcelona Esplugues), que tenen previst iniciar la seva activitat a principis de 2025.

Amb motiu d’aquestes incorporacions, el Dr. Pedro Rico, director general de Vithas, ha subratllat que “creixem per a millorar l’accessibilitat dels nostres pacients presents i futurs al model assistencial Vithas, basat en la qualitat, la seguretat, l’experiència pacient i la innovació i investigació”. El Dr. Rico ha explicat que “tant els nous centres mèdics com l’hospital d’Estepona que acabem d’incorporar tenen una llarga i reconeguda trajectòria assistencial avalada per la professionalitat dels seus mèdics i altres professionals, una dotació tecnològica potent i unes instal·lacions confortables, fet que casa amb els exigents criteris de Vithas com a companyia per a tota la seva xarxa assistencial”.

Creixement a Catalunya: Centre Mèdic Vithas Garraf de Vilanova i la Geltrú

Ubicat al municipi de Vilanova i la Geltrú, un dels nuclis urbans i turístics de la província de Barcelona, el Centre Mèdic Vithas Garraf s’incorpora a l’oferta sanitària del grup a Catalunya, on ja compta amb l’Hospital Vithas Lleida, un centre mèdic a aquesta mateixa ciutat i un altre a la localitat lleidatana de Tàrrega.

A més, ja està en construcció el futur Hospital Vithas Barcelona Esplugues, que suposa una inversió de 80 milions d’euros i que entrarà en funcionament a principis de 2025.

El Centre Mèdic Vithas Garraf compta amb 32 especialitats entre les quals es troben medicina general, cardiologia, dermatologia, endocrinologia, ginecologia, fisioteràpia, pediatria, traumatologia, urologia, entre d’altres. Pel que fa al diagnòstic per la imatge, disposa de radiologia convencional, mamografia, ecografia, ortopantomografia i endoscòpia digestiva.

A més, disposa d’un servei d’urgències de nivell bàsic, una unitat dental, serveis d’infermeria i de vacunació.