S’obren els nous carrers Lola Anglada, Jacint Picas i Cardó i Felip Font i Falp a Sitges

En el marc dels treballs del PPU1, el nou carrer Felip Font i Falp creua la carretera de Ribes, entre La Bòvila i Vallpineda, connectant l’avinguda Sofia amb la nova rotonda de La Bòvila on en un futur es preveu crear des d’aquest punt l’accés a l’autopista C-32.

0
397

Els nous carrers Lola Anglada, Jacint Picas i Cardó i Felip Font i Falp s’han obert a la circulació de vehicles i vianants en el marc dels treballs de desenvolupament urbanístic de la primera fase de la PPU1 La Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda. Els dos primers carrers travessen verticalment la nova zona urbanitzada mentre que el tercer forma part d’un nou accés a la vila.

Concretament, el carrer Felip Font i Falp creua la carretera de Ribes, entre La Bòvila i Vallpineda, connectant l’avinguda Sofia amb la nova rotonda de La Bòvila on en un futur es preveu crear des d’aquest punt l’accés a l’autopista C-32.

Els carrer Lola Anglada i Jacint Picas i Cardó formen part de la prolongació del parc de Cant Robert. En aquesta zona ja són visibles les promocions d’habitatges privats on es preveuen construir vivendes unifamiliars, plurifamiliars i comerços.

Amb l’obertura de la zona finalitzen els treballs d’obra pública que han inclòs l’anivellació del terreny, la col·locació de col·lectors d’aigua, les instal·lacions de llum i gas i altres serveis públics,  així com l’obra dels  tres nous carrers.

L’ajuntament de Sitges preveu en aquesta zona la construcció de fins un màxim de 650 habitatges de protecció oficial, equipament públic i el futur punt d’atenció turística a Can Milà en els propers anys, com a resultat de la cessió obligatòria del 10% de l’aprofitament urbà privat, per la qual cosa disposa de sol urbanitzable.

L’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, va signar el decret de recepció de les obres d’urbanització dels espais públics fa dues setmanes.

FER UN COMENTARI