En marxa les millores dels eixos comercials dels carrers de Caputxins, Sant Sebastià i Aigua

L'Ajuntament de VNG continua les millores a l'espai públic amb diverses intervencions al centre de la ciutat. El projecte, es realitza per fases i suposarà una inversió de més de 260.000 euros amb un total de 8 actuacions

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de millora del paviment del carrer dels Caputxins i de Sant Sebastià, entre la plaça de Soler i Gustems i la plaça de les Cols. Aquesta actuació s’inclou dins el projecte de millora d’eixos comercials que el Govern municipal ha impulsat durant el darrer trimestre de 2017 i que té per objectiu la reparació i/o substitució del paviment malmès en diversos punts del centre de la ciutat, amb una inversió a l’espai públic de 261.000 euros i un total de 8 actuacions .

Aquesta intervenció, que es preveu realitzar en el termini de tres mesos i està quantificada en 25.038 euros, permetrà arranjar el paviment malmès i les cruïlles de l’eix vertical que formen els carrers de Caputxins i de Sant Sebastià. La reparació es realitzarà sobre el típic paviment de panot vermell, el marbre blanc i els paviments naturals de Sant Vicenç a la intersecció amb les places.

Amb l’objectiu de minimitzar l’afectació i el destorb als vianants, veïnat i establiments de la zona, les obres es realitzaran per fases i, en cas d’afectar la circulació de vehicles, es garantirà que es puguin efectuar les tasques de càrrega i descàrrega.

Arranjament del carrer l’Aigua, en marxa
Paral·lelament a l’actuació que ha començat aquesta setmana a l’eix del carrer Caputxins/Sant Sebastià, s’està treballant també al carrer de l’Aigua entre la plaça de les Neus i el carrer de Santa Anna per substituir les franges longitudinals existents per asfalt i millorar els trams de llambordes que esta deteriorats. Aquesta intervenció es preveu que finalitzi a principis del mes de febrer. Aquest projecte suposa una inversió de 22.600 euros sobre el total de 261.000 que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú destina entre el 2017 i 2018 a la millora de l’espai públic mitjançant el projecte de millora dels eixos comercials.