Llum verda al nou circuit de ciclisme de Vilanova i la Geltrú

El circuit tindrà forma triangular i comptarà amb una superfície de 515 metres de recorregut

El passat dimarts 24 d’abril,  la junta de govern municipal de Vilanova i la Geltrú aprovava la projecció i construcció del nou circuit ciclisme. Les instal·lacions comptaran amb un recinte tancat de forma triangular i amb una superfície de 24.255 metres quadrats i 500 metres de recorregut amb un desnivell d’un 1 o 2 per cent.

El nou circuit estarà ubicat a la zona esportiva  i l’acompanyaran un edifici administratiu amb espais de treball, un magatzem, banys i un espai cobert al voltant de l’edificació.

Tot i que encara no se sap quan sortirà el concurs per a la seva construcció, està previst que la primera fase, compresa per la construcció del circuit de ciclisme, estigui llesta abans de finals d’any amb un cost de 165.198 €.

La segona fase, pressupostada en 42.446 €, consistirà en la instal·lació de l’enllumenat, i la tercera fase serà la construcció de l’edifici administratiu i la jardineria, la qual tindrà un cost de 64.329 €.

Fa uns dies el president de la Unió Ciclista Vilanova, el Sr. Antoni Palacios,   anunciava la possibilitat de tenir aquest circuit ciclista, ja que és un projecte on fa temps que s’està treballant i l’objectiu és  fomentar el ciclisme de base.

Actualment, a la Unió Ciclista Vilanova, hi ha  una xifra elevada de persones que no poden sortir a entrenar per carretera per raons de seguretat. Amb la creació d’aquest nou circuit, es pretén posar punt  final a aquest problema.