L’Ajuntament de VNG instal·la una zona de jocs saludables per a gent gran al passeig Marítim

També s'ha renovat part del mobiliari urbà a Ribes Roges i al centre i s'ha arranjat el parc de Gumà i Ferran

La Regidoria de Serveis Viaris de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està renovant alguns elements de mobiliari urbà al centre de la Vila i a la façana marítima. A Ribes Roges s’ha procedit a canviar les papereres existents per un nou model que facilita el seu manteniment, mentre que a la zona del centre s’han instal·lat cendrers a les papereres per facilitar que les persones fumadores no llencin la burilla de cigarreta al terra i utilitzin aquests nous elements. En total s’han instal·lat 45 noves papereres mentre que de cendrers s’han instal·lat 150 unitats.

A banda d’aquestes actuacions de renovació i manteniment del mobiliari urbà, l’Ajuntament de VNG promou l’ús de l’espai públic per al gaudi i l’oci saludable de la ciutadania. Amb aquest objectiu al final del passeig Marítim, tocant a la rotonda de Joan Oliver, s’hi ha ubicat una instal·lació per a la pràctica esportiva i saludable de la gent gran i de persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d’una instal·lació amb cinc elements que s’han col·locat a la zona de parterre del passeig. Són cinc elements que permeten exercitar el cos mitjançant un joc de cintura, un joc d’extensió de cames, barres, un joc d’hoquei i un joc de rem.

Finalment el parc de Gumà i Ferran també ha estat objecte d’alguns arranjaments, principalment al vas del llac que patia unes fuites, la qual cosa ha permès que la font torni a funcionar amb normalitat i l’aigua d’aquest llac artificial torni a ser-hi present. A més a més, s’ha fet una aportació de pedra de riu, s’han adequat els parterres de jardineria i s’ha licitat el xiringuito que hi ha a l’accés situat per la rambla de Salvador Samà per tal que aquest parc públic torni a ser un indret acollidor per al passeig i l’esbarjo.