El TSJC referma la bona gestió de l’Ajuntament de Canyelles en el procés urbanístic de Palmeres

L’alcaldessa, Rosa Huguet, mostra la seva satisfacció després que el Tribunal Superior de Justícia desestimi majoritàriament un recurs presentat per les empreses promotores contra el procés de reparcel·lació

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya referma l’actuació de l’Ajuntament de Canyelles en el procés urbanístic de les Palmeres. Una sentència emesa per aquest organisme que desestima majoritàriament el recurs d’apel·lació presentat per les empreses promotores contra el procés de reparcel·lació d’aquest sector i que corrobora que aquest procés s’ha fet correctament.

L’alcaldessa de Canyelles reconeix que ha estat un procés molt difícil i que avui, gràcies a tot el que està fent l’ equip de l’ODU, això continua avançant.  En aquest sentit, afegeix que, els veïns han d’estar molt contents perquè la urbanització va endavant, perquè Palmeres ja té els fanals de l’enllumenat públic col·locats, i ens els pròxims dies hi haurà més coses.

La sentència aprova la gestió realitzada per l’Ajuntament pel que fa a:La tramitació realitzada; L’aplicació del 10% de l’aprofitament mitjà sobre les empreses promotores, i la quantificació de les empreses promotores i en conseqüència amb el repartiment de les finques adjudicades en el procés de reparcel·lació.