Continua en execució el pla de millora d’eixos comercials de VNG

Actualment es treballa a la cruïlla de la rambla Principal i el carrer de Miguel de Cervantes

La Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat està executant una nova fase del projecte de millora d’eixos comercials amb la intervenció que es du a terme a la cruïlla de la rambla Principal amb el carrer de Miguel de Cervantes.

En aquest punt s’ha procedit a reparar tot el creuament substituint les llambordes i reparant el ferm, que estava força malmès pel pas de vehicles.  Aquesta és la quarta intervenció contemplada en el projecte de millora d’eixos comercials que des del 2018 ha abordat la millora dels eixos del carrer de l’Aigua i Santa Anna; carrer dels Caputxins i Sant Sebastià o el creuament de la Rambla principal amb carrers de Tetuan i Havana.

Nou mobiliari urbà

A banda de la intervenció de millora de les cruïlles de la rambla Principal, el projecte d’eixos comercials també contempla la renovació del mobiliari urbà. Així doncs, paral·lelament a les obres, darrerament s’ha procedit a substituir tots els bancs de la rambla Principal, des l’avinguda de Francesc Macià a la plaça de les Neus,  per d’altres nous.

El Pla de millora dels eixos comercials, un pla ambiciós que contempla un total de 8 actuacions amb una inversió de gairebé 300.000 euros, continuarà amb la intervenció de millora que es realitzarà a la cruïlla del carrer del Comerç i de Sant Pere durant el mes de maig d’enguany.