Comencen les obres de pavimentació de l’estacionament situat davant de la Torre Blava

Aquest nou espai, amb una superfície de 2.327 m2, serà habilitat com a zona blava per afavorir la rotació d'estacionament de vehicles a la façana marítima

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha començat les obres de pavimentació de l’aparcament situat al passeig del Carme davant de la Torre Blava. Aquest espai amb una superfície de 2.327,48 m2 s’habilitarà com a estacionament regulat de zona blava per tal de facilitar la rotació de vehicles que, sobretot a l’estiu, arriben a la façana marítima de VNG.

Aquesta zona d’estacionament regulat és una de les mesures que es posaran en marxa aquest estiu amb l’objectiu de facilitar l’aparcament a la façana marítima. Juntament amb aquesta mesura, el Govern municipal proposa regular l’estacionament, mitjançant una àrea verda exclusiva per al veïnat al barri de Mar i altres places d’estacionament regulat de zona blava, així com un nou aparcament gratuït a la ronda Europa, 39 amb capacitat per a uns 700 vehicles.

Les obres per habilitar aquest nou espai d’estacionament regulat són a càrrec de l’empresa municipal VNG Aparcaments i es preveu que finalitzaran a finals del mes d’abril. L’actuació suposa una inversió de 60.241 euros.