Tallat el carrer de Codonyat de VNG per un esvoranc a l’asfalt

Es preveu que les obres de reparació s'allarguin entre 2 i 3 setmanes

Imatge del lloc on s'ha produit l'esvoranc. Foto: Aj. VNG

El carrer del Codonyat estarà tallat al trànsit de vehicles en el termini d’entre 15 i 20 dies a causa d’un esvoranc a l’asfalt produït aquest dijous al matí. Sota aquest carrer hi ha un col·lector unitari d’aigües residuals i pluvials realitzat amb un sistema de volta antic. Segons les primeres revisions realitzades per tècnics municipals i de la Companyia d’Aigües de Vilanova, en algun punt la volta ha cedit provocant l’esvoranc i el forat a l’asfalt.

Durant aquest dijous es treballarà per enretirar una maquinària pesada que estava treballant en un solar d’aquest carrer i a partir de dilluns ja es podrà estudiar de forma més completa l’estat de tota la volta del col·lector per determinar si es tracta d’una reparació puntual o bé cal fer alguna intervenció més extensa.

La circulació de vehicles es veurà afectada en tram de carrer entre els carrers de la Unió i del Correu, mentre que els usuaris dels guals del carrer del Codonyat hi podran accedir un cop s’hagi enretirat la maquinària, des del carrer del Correu.