Rescaten el tripulant d’una embarcació que es trobava en estat crític a bord a prop del port de Vilanova i la Geltrú

L'home de 62 anys i veí de Sant Pere de Ribes va ser traslladat a l'Hospital Els Camils

Una patrullera del Servei Marítim de la Guàrdia Civil va rescatar el passat 6 de maig a la tarda, el tripulant d’una embarcació d’esbarjo que es trobava en estat crític a mitja milla del port de Vilanova i la Geltrú. L’home, un veí de Sant Pere de Ribes de 62 anys, estava tombat al terra de l’embarcació amb el pols i constants vitals febles. La patrullera va observar com l’embarcació es trobava a la deriva, sense línia de fondeig i aparentment sense ningú a bord, per la qual cosa es va dirigir al lloc per comprovar la seva situació.

Els agents van veure un home estirat al terra, amb els braços al pit, que no responia ni a estímuls externs, de manera que van dur a terme un abordatge d’emergència. Davant l’estat crític del tripulant, la patrullera va fer un remolc amb els mitjans disponibles a bord, mentre un dels Guàrdies Civils es va mantenir a bord socorrent al tripulant i conduint l’embarcació al port de Vilanova i la Geltrú.

A través de Salvament Marítim de Barcelona, la patrullera va sol·licitar un equip mèdic a la seva arribada al port per a l’evacuació del tripulant, que es va produir a l’Hospital Els Camils de Vilanova i la Geltrú, on va quedar ingressat en estat reservat.