Presó per al conductor del xoc de Cubelles on va morir un nadó

Se l'acusa d'homicidi per imprudència greu, tres delictes de lesions i per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents

Imatge del cotxe accidentat en el que circulaven les víctimes de l'accident de Cubelles.

El conductor involucrat en un xoc per encalç dimarts passat a la C-32, a Cubelles (Garraf), on va morir un nadó de 20 dies, ha ingressat a la presó, segons ha pogut saber l’ACN. El cotxe que conduïa aquest home va xocar per darrere amb el vehicle en què viatjava la víctima. El Servei Català de Trànsit (SCT) va explicar dimecres que l’individu conduïa sota els efectes del cànnabis. Els Mossos d’Esquadra el van detenir per homicidi per imprudència greu i per tres delictes de lesions. A més de la mort del nadó, al vehicle de davant es va produir un ferit crític –el conductor- i dues més de poca gravetat. L’SCT ha explicat que a banda de donar positiu per cànnabis el detingut va reconèixer en primera instància que estava fent ús del mòbil.

Pel que fa als afectats, dins del cotxe hi viatjaven uns avis, la mare del nadó i el nadó. Es tracta d’una família que viu a el Ejido que eren a Catalunya per visitar uns familiars.