Nous atacs al PSC Vilanova i la Geltrú

És la sisena vegada, en menys d'un any, que la formació socialista denuncia actes vandàlics contra la seu del partit a la capital del Garraf

0
424
Imatge dels actes vandàlics contra la seu del PSC Vilanova i la Geltrú, aquesta matinada. Foto: PSC VNG

Durant aquesta nit i matinada, la seu del PSC Vilanova i la Geltrú ha estat víctima per sisena vegada consecutiva d’actes vandàlics. El mateix partit, a través d’una piulada a Twitter, ha anunciat que el local, ubicat a la Plaça Peixateria, ha aparegut amb totes les vidrieres trencades.

La formació encapçalada per Juan Luis Ruiz, ha denunciat que durant aquest període de campanya electoral, el seu partit també està sent víctima de l’arrencada de cartells i pancartes. Així mateix, la líder dels i les socialistes de Sant Pere de Ribes i Les Roquetes, Abigail Garrido, informava dies enrere que tots els seus cartells havien aparegut pintats de groc amb les xifres “155”.

A hores d’ara, cap formació ni associació s’ha atribuït l’atac d’aquesta matinada contra la seu vilanovina. Cal recordar que la darrera acció contra el local del PSC a la capital del Garraf es realitzava la passada nit del 19 de desembre i era Arran Vilanova qui, a través d’un vídeo penjat al seu compte de Twitter, en reivindicava l’autoria.

En els darrers actes vandàlics, els i les socialistes vilanovins han pogut presenciar a les seves façanes, pintades amb proclames independentistes o fins i tot amenaces amb lemes com “Mai més dormireu tranquils”.

FER UN COMENTARI