La Policia de Sitges participa en el rescat d’un escalador al Garraf

0
72
Imatge de l'Ajuntament de Sitges. Cedida

La Policia Local ha participat, aquest dissabte, en el rescat a un jove que havia patit una lesió mentre escalava amb quatre persones més al Pic del Martell, dins el Parc del Garraf.

Segons l’avís del servei d’emergències, l’escalador havia patit un accident i tenia els turmells trencats, pel que no podia traslladar-se pels seus propis mitjans. Finalment, l’avaluació mèdica posterior va confirmar que el jove, de Sant Andreu de Llevaneres, tenia una forta contusió i però no havia patit lesió.

En l’operació hi van participar la Policia Local, a més del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de Bombers i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Altres actuacions del cap de setmana

La Policia Local ha detingut aquest dissabte de matinada una persona com a presumpta autora d’un robatori amb força a dos establiments comercials dels carrers Parellades i Bonaire.
Els fets van tenir lloc poc després de les cinc de la matinada, quan un veí va trucar a la Policia Local per alertar d’una alarma provinent d’un local comercial. Quan els agents van arribar als llocs dels fets, minuts després, van localitzar i identificar el presumpte autor dels robatoris, que es trobava en un carrer proper.

FER UN COMENTARI