Un detingut en l’assalt a les vies del tren de Vilanova i la Geltrú

Des de la formació del govern municipal, Capgirem Vilanova i la Geltrú-CUP, emplacen a la ciutadania a adherir-se a la concentració

Imatge de la detenció a les vies de VNG. Foto: Arran

PENDENT D’AMPLIACIÓ

17H

Un cop dissolta la concentració davant de Mossos d’Esquadra, diferents col·lectius independentistes amb presència a la capital del Garraf com Arran i el CDR, anuncien una nova mobilització per aquesta tarda en contra de la detenció que ha realitzat  el cos policial català a,aquestmmigdia, a les vies del tren de Vilanova i la Geltrú. La convocatòria està programada per a les 19h a la Plaça de les Casernes.

15H

Rodalies informa que queda restablerta la circulació de trens entre Vilanova i la Geltrú i Cunit.

14:30H

L’assalt a les vies realizat pels manifestants a Vilanova i la Geltrú s’ha saldat amb la detenció d’un jove per part de Mossos d’Esquadra.

En aquests moments, la concentració que tenia lloc a les immediacions de l’estació de Vilanova i la Geltrú es desplaça cap a la Comissaria de Mossos d’Esquadra de la capital del Garraf com a motiu de protesta per aquesta detenció.

 

14H

Rodalies de la Generalitat de Catalunya ha notificat fa uns instants la suspensió temporal de la circulació de trens entre les estacions de Vilanova i la Geltrú i Cunit per la presència de manifestants a les vies adjacents a l’estació de Vilanova i la Geltrú.

Així mateix, des de la formació present al govern municipal, Capgirem Vilanova i la Geltrú-CUP, emplacen a la ciutadania a donar suport a aquesta concentració convocada com a mostra de rebuig a la sentència dictada pel Tribunal Constitucional, el passat 14 d’octubre, contra els polítics independentistes pel Judici de l’1-O.

Imatge del tall a les vies de VNG. Foto: @capgiremVNGCUP