Enxampen un conductor begut dues vegades en una sola nit

L'home de 38 anys i veí de Vilanova i la Geltrú, va ser aturat amb dues hores de diferència i en la primera ocasió gairebé triplicava la taxa permesa

Els Mossos d’Esquadra van enxampar diumenge passat, 19 de novembre, en dues ocasions un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vilanova i la Geltrú que conduïa begut. El conductor va ser aturat per primera vegada a tres quarts d’una de la matinada en un control preventiu a la carretera C-15z, dins del terme municipal de Vilafranca del Penedès. En aquella ocasió, l’home va donar una taxa positiva de 0,71 mg/l, gairebé el triple de la taxa permesa. Després de ser denunciat penalment, la seva parella, que també anava al cotxe, va marxar conduint el vehicle un cop comprovat que la seva taxa d’alcoholèmia era negativa. Poc després, a les 2.20 hores de la mateixa nit, els mossos van tornar a enxampar el conductor denunciat al volant, aquesta vegada a la C-15 a Vilanova i la Geltrú. En la segona prova va presentar una taxa de 0,62 mg/l, més del doble de la permesa (0,25 mg/l).
Davant d’aquest resultat, els agents van denunciar al conductor administrativament i van immobilitzar el vehicle amb un sistema mecànic, perquè no es podia garantir que el conductor no tornés a conduir.

Per la infracció penal el conductor es va haver de presentar al jutjat de guàrdia de Vilafranca del Penedès el dilluns 20 de novembre, on va ser condemnat a 1.000 euros de multa i una privació del permís de conduir de vuit mesos.