Una dona denuncia una agressió sexual múltiple a Vilanova i la Geltrú

La víctima va ser assaltada al carrer quan anava a treballar per diversos individus que li van fer tocaments contra la seva voluntat i li van provocar lesions lleus

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual a una dona per part de diversos homes que la van abordar diumenge passat al carrer quan anava a treballar. La víctima ha denunciat a la policia catalana que la van sotmetre a tocaments contra la seva voluntat i que li van provocar lesions de caràcter lleu. Els fets van passar cap a dos quarts de deu de la nit. L’afectada va avisar als Mossos quan va arribar a la casa on treballa d’assistenta d’una dona i tot seguit va ser traslladada a l’hospital. Els mossos han obert una investigació per trobar els presumptes assaltants i esclarir els fets. L’Associació de Dones la Frontissa ha condemnat l’agressió i ha detallat que van ser quatre homes els que van assaltar la víctima. Diverses entitats feministes han convocat una concentració de rebuig a la plaça de la vila aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre.
Els participants de la manifestació tenen previst voltar pel municipi per fotografiar i posar de manifest els punts foscos on es poden produir agressions, per demanar explicacions a l’ajuntament vilanoví.