Detingut el culpable de l’atropellament d’una menor a Vilanova i la Geltrú

El conductor del turisme ha estat detingut de matinada mentre calava foc al vehicle

Imatge d'on ha tingut lloc l'atropellament. Cedida

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha anunciat, a través de les seves xarxes socials, la localització del conductor del turisme que ahir al vespre va atropellar una menor a l’Avinguda Jaume Balmes, i que, tot seguit, es va donar la fuga. El cos policial notificava els fets en una primera piulada al seu compte de Twitter i informava que s’havia iniciat una investigació per tal d’identificar al culpable.

Segons ha assenyalat Policia Local en un segon tweet, durant la matinada d’aquest dijous 16 de gener, el conductor del turisme ha estat identificat, tot just després d’haver incendiat el vehicle. Tanmateix, des del cos policial han explicat que s’ha iniciat un procés de diligències, on se l’inculpa de cometre un delicte contra la seguretat viària.

La col·laboració ciutadana a través del relat dels diferents testimonis que estaven presents quan van transcórrer els fets, així com la facilitació de recursos gràfics del vehicle, han estat un element clau per identificar al culpable de l’atropellament.

Cal remarcar que la víctima, una menor d’edat, va ser traslladada en una ambulància de Serveis Mèdics a l’Hospital de Sant Camil i que a hores d’ara no es troba en estat greu.