Detenen una dona per triplicar la taxa permesa i conduir sense permís a Cubelles

Els treballadors del peatge van retenir-la fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat una dona de 39 anys de nacionalitat russa per conduir amb una taxa tres vegades superior a la permesa i sense haver obtingut mai el permís de conduir. Els fets es van produir al voltant de dos quarts de quatre de la tarda quan el 112 va rebre d’una testimoni que alertava que a la C-32 la dona conduïa un turisme que anava circulant de costat a costat i amb símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol. El vehicle tenia un fort cop al costat dret. Els treballadors del peatge de Cubelles van retenir la conductora, que estava fora del vehicle i molt agressiva. En adonar-se de la presència dels agents, la conductora va sortir corrents i va provocar que diversos conductors haguessin de frenar bruscament per evitar atropellar-la. Finalment la van aconseguir aturar al voral de l’autopista.
La conductora es va identificar amb una documentació a nom d’una persona de nacionalitat lituana. Després de realitzar les proves de detecció d’alcohol, els agents van comprovar que la conductora triplicava la taxa permesa.

Els agents van detenir la conductora per conducció sota els efectes de l’alcohol i conducció temerària i la van traslladar a la comissaria de Vilanova i la Geltrú.

Un cop a la comissaria, els agents també la van detenir per falsificació de document públic i per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir. Després de passar a disposició judicial el 3 de juliol pels delictes de conducció temerària, sota els efectes de l’alcohol, falsedat de document públic, el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.