Detenen un individu acusat de dos robatoris, un d’ells en grau de temptativa, a dos domicilis de Sitges

La policia el va trobar totalment xop amagat a l'entorn d'una piscina comunitària

Els Mossos d’Esquadra van detenir, dimarts 29 de maig, un home de nacionalitat albanesa i de 24 anys per un robatori i per una temptativa de robatori a dos domicilis de Sitges. En concret se’l va detenir cap a les quatre de la matinada, quan la policia va rebre l’avís que dues persones havien saltat un mur de més de dos metres d’una comunitat d’apartaments. Diverses dotacions policials es van adreçar al lloc dels fets per localitzar els individus. A la zona del jardí i la piscina van trobar un jove que intentava amagar-s’hi. Segons la policia, s’ocultava al darrere de la cantonada d’un edifici i estava totalment xop. A dins la piscina van trobar un parell de guants, i van comprovar que una de les balconeres presentava signes de forçament. Davant les evidències l’individu va ser detingut per robatori en grau de temptativa.
En ser escorcollat, els Mossos van trobar que l’home duia un telèfon mòbil, 145 euros en efectiu i un moneder. Després es comprovaria que tot plegat havia estat sostret unes hores abans d’un altre apartament de Sitges mentre les víctimes dormien a dins. Per aquest fet se l’acusa de robatori.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.