Un incendi en un pis de Vilanova i la Geltrú obliga a desallotjar tot un edifici

Des de Bombers assenyalen que l'estructura de l'immoble s'ha vist afectada per la virulència del foc. El personal sanitari ha atès a diversos afectats per inhalació de fum

Imatge del pis on ha tingut lloc l'incendi. Foto: TN

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú notifica que l’incendi produït en un domicili de la Plaça Catalunya, ha malmès part de l’estructura de la finca. Per aquest motiu, els veïns s’han vist obligats a abandonar els seus domicilis i a ser reallotjats. Pel que fa a la causa del foc, un curt circuit, durant la realització d’una obra de bricolatge, hauria estat el responsable del succés. L’immoble, el número 10, de la Plaça Catalunya, compta amb sis pisos per planta en un total de cinc alçades.

Imatge del dispositiu del SEM desplegat al lloc dels fets. Foto: TN

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat sis dotacions de bombers de la Generalitat de Catalunya, patrulles de Policia Local i fins a tres ambulàncies del SEM. El personal sanitari ha atès a diversos afectats per inhalació de fum. A hores d’ara es desconeix quina ha estat la causa que ha propiciat el foc.

Testimonis dels fets han relatat que, en tan sols deu minuts, l’escala de l’immoble ha quedat coberta per una densa capa fum. Així mateix, els veïns de la finca s’han vist obligats a sortir a les finestres i balcons, des d’on posteriorment han estat rescatats.