VNG participa en la jornada de debat i reflexió sobre Veïnatge positiu

El programa ha comptat amb tres taules rodones. En la darrera, sobre 'Aliances entre els sectors públic, privat i social per contribuir als ODS', hi ha participat Olga Arnau

Imatge de la ponència on hi va participar Arnau. Cedida

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, ha participat a Barcelona a la taula rodona ‘Aliances entre els sectors públic, privat i social per contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS)’ en el marc de la jornada de debat i reflexió, ‘Veinatge positiu: ciutats intel·ligents, ciutadania compromesa’. Aquesta és una iniciativa promoguda per l’organització Territori Socialment Responsable del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat per crear comunitats de veïnatge disposades a col·laborar davant els nous reptes socials, ambientals i econòmics.

La jornada s’ha celebrat al Palau Macaya de Barcelona, tractant qüestions com ‘Governança social i veïnatge positiu’ o ‘Empreses de serveis positives, edificis positius’. La iniciativa pretén promoure una nova forma de participació social que apoderi les persones residents als edificis per tal que des de la comunitat de veïns i veïnes es construeixin espais de cooperació, solidaritat, ajuda mútua i sostenibilitat social i ambiental dins el propi edifici.