Un jove empresari vilanoví situa el seu negoci entre els 15 millors del món dins el seu àmbit

Albert Soler assoleix l'onzena posició de la classificació Top Room Scape Project amb el saló d'escapisme que ha obert recentment a Barcelona

L’establiment Golden Pop Bcn que dirigeix el jove empresari vilanoví, Albert Soler, ha estat seleccionat entre els quinze millors del món dins el seu àmbit. Així mateix, Soler és el propietari dels room scape, Scaparium, dos dels tres salons d’escapisme que actualment hi ha a la ciutat, i que durant tres anys consecutius han rebut les nominacions i guardons als màxims premis estatals de salons d’escapisme, els Taty Hunter Awards.

La nova instal·lació barcelonina obria el segon joc a principis del mes de novembre i en tan sols trenta dies, assolia la posició número onze del Top Room Scape Projecte; un llistat elaborat per un jurat especialitzat de 70 persones i que ha participat en més de 20.000 jocs d’arreu del món.

Albert Soler ha explicat que l’establiment barceloní recrea uns antics cinemes de la dècada dels anys 30 del segle XX, mentre que el joc amb reconeixement mundial, emplaçat dins d’aquest nou establiment a la capital catalana, tracta d’una temàtica ambientada en Indiana Jones i recrea les Catacumbes de Paris. “Tot això  sense oblidar que ha estat portat a una experiència completament real a través d’una laboriosa tasca electrònica i d’efectes especials”, assenyala Soler.