Torna un Mar de Tapes al Mercat de Mar

El mercat de Mar afronta un novembre carregat d'activitats culturals i gastronòmiques amb una nova edició del Mar de Tapes el pròxim dissabte 3 de novembre i amb la Festa del Xató el diumenge 25

El Mercat de Mar es prepara per a una nova celebració d’un Mar de Tapes. Aquesta vegada serà el 3 de novembre quan la ciutadania podrà acudir al mercat per degustar tota una selecció de tapes confeccionades  pels paradistes i a un preu molt assequible.

Amb l’objectiu de donar a conèixer més el Mercat de Mar a la ciutat, s’ha organitzat una festa que començarà a dos quarts de nou del vespre i que comptarà amb una batucada que sortirà des de Can Pahissa i que recorrerà la Rambla de la Pau, el carrer Àncora i el Carrer Llibertat fins a arribar al Mercat. Un cop allà, els paradistes oferiran un gran assortiment de tapes realitzades amb productes de proximitat i  una festa amb discjòquei que acabarà als voltants de la una de la matinada.

Des de l’organització de la celebració anuncien que en aquesta nova edició s’obriran quatre parades més que en les darreres ocasions. D’aquesta manera, tothom qui assisteixi a l’acte, podrà gaudir de la degustació d’ autèntics plats de pasta italiana, plats de llegums i precuinats, les noves instal·lacions del Bar i un  punt més dolç que l’oferirà la merceria amb un assortiment de pastes dolces.

Així mateix, la directora dels mercats de Vilanova i la Geltrú, Eva Bolaño, anunciava fa pocs dies a La Ciutat del Garraf, estar realitzant els preparatius per celebrar la segona edició de la Festa del Xató al mateix Mercat de Mar i al carrer Llibertat, el pròxim diumenge 25 de novembre. La jornada,  que està previst que transcorri entre les onze del matí i les dues de la tarda, emmarcarà el Concurs Nacional de Xató Pere Tàpies, en el qual un jurat popular s’encarregarà d’emetre el veredicte final sobre qui ha elaborat el millor xató.