Torna el Sitges Tapa a Tapa del 7 al 17 de novembre amb una àmplia oferta gastronòmica

L’edició de tardor del Sitges Tapa a Tapa aplegarà 30 establiments associats al Gremi d’Hostaleria de Sitges i les seves millors creacions gastronòmiques

Imatge de la tapa de la lluna. Cedida

Les millors propostes gastronòmiques de 30 bars i restaurants de Sitges es podran degustar des d’aquest dijous i fins al 17 de novembre acompanyades d’una cervesa en el marc del Sitges Tapa a Tapa. En aquesta edició de tardor hi ha sis establiments més respecte al novembre del 2018 amb l’objectiu d’ampliar l’oferta gastronòmica. Aquesta acció, que compta amb el suport de la Regidoria de Turisme, contribueix a atraure visitants en una època en què disminueix l’afluència de turistes.

Com a novetat, la 12a edició del Sitges Tapa a Tapa incorpora la col·laboració del Consorci del Patrimoni de Sitges per promoure com a valor afegit la cultura amb la gastronomiaa través d’un premi en forma de tres pacs de dues entrades per als Museus de Sitges.

Durant deu dies els participants podran realitzar la ruta gastronòmica per votar les tapes i entrar en el sorteig de diversos premis. Un cop omplerta la guia amb un mínim del segell de 5 establiments es podran dipositar a les bústies que estaran ubicades durant el recorregut.

Un jurat tècnic ha degustat les 30 propostes culinàries a l’escola d’hostaleria d’Institut Joan Ramon Benaprès per escollir les 5 millors tapes de l’edició de tardor del Sitges Tapa a Tapa 2019. Els guardonats es donaran a conèixer durant el Sopar de l’Agremiat.

Ruta gastronòmica  

El Tapa a Tapa és una ruta gastronòmica que en aquesta edició de tardor de 2019 vol promourel’estil de vida mediterrani i el vessant social de l’experiència per sortir al carrer itrobar-se amb familiars i amics perdegustar tapes.

Una altra novetat de la 12a edició d’aquesta iniciativa és el llibret del Sitges Tapa a Tapa, que estàimprès amb paper sense clor,més respectuós amb el medi ambient. Aquesta acció s’inclou en la línia de treball que impulsa la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges en el marc de la Certificació Biospherede turisme responsable i sostenible.

En l’edició de tardor del 2018 es van servir gairebé 25.000 tapes i l’organització preveu arribar aquest mes de novembre a les 30.000 tapes.

El Sitges Tapa a Tapa està organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i el patrocini d’Estrella DAMM.