THE ANIMALKING, l’especialista de proximitat en benestar per Mascotes

El proper 27 d'abril se s'inaugurà a Vilanova i la Geltrú el seu primer centre a la comarca del Garraf.

The Animal King, és una moderna i jove xarxa de botigues de proximitat i pròximament de venda digital (www.theanimalking.com ) de productes exclusius de nutrició natural, complements singulars i serveis especialitzats per a mascotes (estètica, salut, higiene, assegurances, experiències electrodomèstics, etc.). La cadena continua amb el seu intensiu procés d’expansió en el mercat, amb l’obertura de dos nous centres a la província de Barcelona. El primer s’ha ubicat a Barcelona i representa el primer centre a la ciutat de comtal (Av. De Roma 142) i l’última incorporació es realitzarà a Vilanova i la Geltrú (Av. Garraf, 65).

The Animal King està especialitzat en la cura natural i respecte del teu “amic i / o amiga”, perquè són els protagonistes indiscutibles i la raó de la seva proposta comercial, que està composta de productes innovadors, immediats i de qualitat a preus competitius, sempre units als serveis que presten els seus professionals qualificats de la salut i l’estètica animal.

Al catàleg comercial de The Animal King es pot trobar tot el que es necessita per satisfer l’alimentació, la cura, el benestar, l’oci, la seguretat i la felicitat del seu gos, gat, rosegador, au o peixos. Tot està disponible dins d’un entorn naturalitzat, agradable, proper i singular. La superfície mitjana dels seus centres es troba entre els 150 i els 250m2.

Botiga The Animal King Vilanova i la Geltrú.

The Animal King, va iniciar les seves activitats a l’abril de 2016 i ja compta amb un total de vuit centres operatius, tots ells ubicats a Catalunya, Madrid i Astúries (Gavà, Mataró, Sant Cugat, Manresa, Madrid, Las Rozas, Oviedo i Barcelona) . El seu procés d’expansió anual preveu l’obertura de deu nous centres fins a l’any 2023, mitjançant botigues pròpies i franquiciades (www.franquiciasdemascotas.com ). Les seves oficines centrals operatives es troben a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) des d’on es dirigeix tota la xarxa d’establiments nacional i la seva seu social està establerta a la ciutat de Barcelona.

 El benestar dels animals, un mercat amb creixements espectaculars

 La indústria relacionada amb els animals de companyia està prosperant constantment i molt més que altres. Les propostes comercials com The Animal King són una gran part d’aquest èxit.

Gairebé el 50% de les llars posseeix almenys una mascota, segons l’informe “Anàlisi i caracterització del sector dels animals de companyia”. Els gossos són l’elecció més comuna, seguits pels gats, i en taxes més baixes, peixos o aus. Parlem de 20 milions de mascotes, un sector que mou més de 2.500 milions d’euros a Espanya. Aquest fenomen emergent porta a més associada la creixent disposició dels amics dels animals a invertir cada vegada més en el seu benestar i en les seves cures.

Sala de venta.

The Animal King | Vilanova i la Geltrú

El nou centre d’atenció i venda The Animal King a Vilanova i la Geltrú, es troba ubicat a l’avinguda del Garraf, 65 molt a prop la confluència de l’avinguda d’Eduard Toldrà, Rambla Sant Jordi i avinguda del Garraf i comptarà en els més de 180 m2 de superfície de venda, dividit en diverses àrees. Una d’elles la forma el gran espai de serveis d’estètica canina i felina, que inclou un nou servei de spa exclusiu per a mascotes. L’àrea de salut, consta d’una consulta veterinària, on s’atendran les malalties generals de qualsevol mascota i a la zona comercial, els clients podran trobar nutrició i complements naturals, que beneficien la salut dels animals, a més de productes de benestar, oci , mobiliari, moda, entreteniment, higiene i educació. A més, els clients es poden beneficiar de la seva exclusiu servei a domicili. En breu, el centre disposarà de productes d’alimentació bio i vegans per a mascotes i nous serveis innovadors. El centre de venda al sud de la província de Barcelona obrirà les seves portes a partir del proper divendres 28 d’abril a partir de les 9: 30h.

Les comarques del Garraf, del Penedès i especialment la ciutat de Vilanova i la Geltrú representen per a The Animal King un entorn socioeconòmic ideal per posar en marxa el seu nou i modern model d’establiment. Per aquest motiu, està planificada l´inauguració de nous punts de venda a Sitges, Vilafranca del Penedès i també altres de nous a Vilanova i la Geltrú.

Sala de venta.

Educació, accions cíviques i promocions especials

The Animal King, a través dels seus punts de venda i canals socials, promou l’educació si la tinença responsable, amb temes com nutrició saludable canina i felina, socialització, salut i benestar, i rescat i adopció.

A Vilanova i la Geltrú, s’ha signat un acord amb el departament de medi ambient de l’Ajuntament de la ciutat per llançar una campanya de sensibilització cívica adreçada als responsables de les mascotes en l’ús, respecte i cura de la via pública. Aquesta campanya es compon del lliurament en punts estratègics de la ciutat d’impresos informant de deu bones pràctiques que hauria de realitzar un bon amic del seu gos. A més, a tots els transeünts que estiguin acompanyats del seu gos, se’ls lliurarà gratuïtament un dispensador de bosses per a facilitar-li la tasca de recollir els excrements dels seus animals, si no disposen d’ell. Aquesta campanya pretén sensibilitzar i facilitar la convivència entre els amants de les mascotes, l’entorn públic i la resta dels usuaris.

Tots els centres The Animal King, ofereixen un servei de promoció de l’adopció responsable d’animals. Aquest servei es realitza en col·laboració amb les entitats protectores d’animals locals i els usuaris poden informar-se dels gossos i gats que poden adoptar de forma tranquil·la a través del nostre espai exclusiu d’adopció dins de les nostres botigues.

Per iniciar la seva activitat comercial a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, The Animal King, ha preparat també una promoció especial per als seus 200 primers clients, que consistirà en un servei gratuït d’estètica canina o felina, compost per un rentat i un descompte extraordinari del 50% sobre la seva primera consulta veterinària.

Fitxa adopció.

The Animal King crea ocupació local amb les seves noves obertures

La jove empresa catalana de productes exclusius de nutrició natural, complements singulars i serveis especialitzats per a mascotes disposa d’un equip humà superior als 40 professionals entre les seves oficines centrals i els seus centres propis i franquiciats. Cada establiment amb serveis de retail, estètica i consulta veterinària compta amb un equip mínim de quatre empleats, per oferir un servei personalitzat i especialitzat. A més, els treballs de muntatge i adequació dels nous locals, generen almenys 10 empleats indirectes anuals.