S’obren les inscripcions als serveis d’acompanyament a la maternitat i noves famílies a VNG

El Servei Nadó ofereix trobades setmanals en grup per orientar a les famílies en la cura del nadó durant el primer any de vida

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix, en el marc dels Espais Familiars, el Servei Nadó. Un programa d’acompanyament a la maternitat i noves famílies que té com a objectiu afavorir el desenvolupament positiu i saludable de l’infant, durant els seus primers mesos de vida, a través de la formació de les mares i els pares.

El Servei Nadó es basa en el treball en grup i l’intercanvi entre persones i famílies que es troben en un moment similar de cicle vital (famílies amb nadons de 0 a 9 mesos). Les sessions es duen a terme amb l’acompanyament i suport de professionals que donen suport a les famílies en aspectes relacionats amb la salut, la psicologia o l’educació emocional.

Tanmateix, es programen sessions setmanals amb especialistes de diferents àmbits per tractar temes específics, com ara les malalties pròpies de la infància i els remeis naturals, els canvis quan arriba un nadó i el treball amb la parella, l’alletament i l’alimentació complementària, el massatge infantil, l’estimulació motora, entre d’altres.

A partir del 12 de febrer, i fins al 18 de juny de 2019, un nou grup del Servei Nadó es trobarà els dimarts de 9,30 a 12.30 hores a La Baldufa, espai municipal per a la infància. Les inscripcions per formar part d’aquest grup i participar de les diferents sessions programes ja estan obertes.

Per formar-ne part cal adreçar-se a La Baldufa, Espai Municipal per a la petita infància (C/ Pare Garí, núm. 1), trucar per telèfon 93 8937457 o escriure un correu electrònic a l’adreça [email protected]