Sitges tanca les seves platges

Es precinten els accessos a totes les platges i cales del terme municipal de Sitges amb l’objectiu de prevenir la propagació del coronavirus

Imatge de la platja precintada. Foto: Aj. Sitges

L’Ajuntament de Sitges ha ordenat tancar les platges del municipi com a mesura de prevenció contra el coronavirus i mentre duri l’estat d’alarma. La mesura s’ha dut a terme des de la platja de Les Botigues fins a la riera de Ribes.

Aquesta actuació se suma a les mesures desenvolupades per l’Ajuntament per evitar aglomeracions de gent i nous contagis per coronavirus. També es troben tancats, els parcs infantils i les zones habilitades per a gossos.

No obstant, l’Ajuntament recorda que la millor manera d’evitar la propagació del virus, és evitar la mobilitat i complir amb el confinament.

Actualment Sitges té un total d’11 persones confirmades de coronavirus SARS-Cov-2, segons el departament de Salut. El mateix departament ha fet públiques les darreres dades de contagis a Catalunya. S’han confirmat 1.655 positius nous de coronavirus, cosa que eleva la xifra total a 11.592. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 672 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 1.021 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 1.996 són professionals sanitaris.