Sitges inicia els tràmits per comprar habitatge destinat al programa d’Inclusió

Ciutadania, agències immobiliàries i ens interessats en vendre habitatges poden fer-ho saber a l’Ajuntament a través del web sitges.cat o del correu electrònic. L’objectiu de la iniciativa és estudiar la realitat territorial i obtenir informació per poder adquirir habitatge per a inclusió social

Imatge d'un edifici de Sitges. Foto: Aj. Sitges

L’Ajuntament de Sitges ha posat en marxa un procediment de consulta a particulars i empreses interessades en vendre habitatge. La iniciativa permetrà a l’Ajuntament conèixer si hi ha o no disponibilitat d’habitatges i, en cas afirmatiu, en quin estat i de quines característiques.

Amb aquesta informació, les regidories de Drets Socials i Habitatge dissenyaran en els propers mesos una política d’adquisició d’habitatges que contempla, entre altres, beneficis fiscals per als venedors. Posteriorment, s’engegarà el procediment de compradels immobles, que passaran a ser de titularitat pública i es destinaran a inclusió social.

Les persones interessades en vendre un habitatge a l’Ajuntament poden fer-ho saber a través del formulari específic al web www.sitges.cat o també mitjançant el correu electrònichabitatge@sitges.cat

Per tal que s’adeqüin a les necessitats del programa d’Inclusió, els habitatges han de complir amb els següents requisits: comptar amb un saló-menjadors, una cuina, 2 o 3 dormitoris i un bany.