Seguiment del Coronavirus a Sitges, 18 casos positius

Les persones contagiades es troben en els seus domicilis o hospitalitzades

Sitges registra actualment 18 persones diagnosticades amb la Covid-19, segons ha confirmat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La xifra inclou les persones que es troben aïllades en els seus domicilis i les que estan hospitalitzades.Els afectats segueixen el protocol establert pel departament i els seus contactes també estan controlats.

Des de la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sitges es reitera la importància de tenir present que per la contenció del coronavirus és imprescindible la col·laboració de totes i tots i la responsabilitat individual i col·lectiva per evitar el col·lapse del sistema sanitari. El consistori també recorda que cal seguir els consells de prevenció davantla Covid-19 entre els quals hi ha: quedar-se a casa, rentar-se les mans amb freqüència, i mantenir una distància d’1,5 metres amb les altres personessi es va a comprar menjar i medicació. També cal evitar tocar-se la cara (ulls, nas i boca), entre d’altres mesures.

Des de l’inici del brot, s’han confirmat 12.940 positius per coronavriusa Catalunya. Del nombre total d’afectats, 1.187 persones estan greus. Dels casos acumulats, fins ara han mort 880 persones amb la Covid-19 i s’han comptabilitzat un total de 2.384 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb coronavirus.