Segona Trobada amb el joves de Ribes per l’elaboració del nou pla local de joventut

Serà el dijous 30, a les 18h, al centre cívic L’Espai

El pròxim dijous 30 de novembre es farà la segona de les trobades obertes amb joves per conèixer de primera mà quines són les seves necessitats, hàbits i costums, interessos i d’altres aspectes relacionats amb qüestions que els afecten en el marc de l’elaboració del nou Pla Local de Joventut 2017-202. La primera de les sessions va tenir lloc el dia 9 a l’Espai Jove de Ribes.

El procés de confecció del document es basa en la participació dels diferents agents i sectors que de forma directa i indirecta treballen amb i pels joves, així com en facilitar espais de debat on els joves en primera persona puguin parlar de qüestions d’aquest àmbit. Tot plegat amb l’objectiu final de definir les accions que conformaran el Pla Local de Joventut (PLJ) a través de processos i espais de participació estables que possibilitin relacions de comunicació bidireccionals entre les i les joves del municipi i l’Ajuntament.

Els treballs per a la seva redacció comptem amb la participació d’una entitat  especialitzada (Associació CEPS Projectes Socials) que juntament amb el Servei de Cultura i Joventut de l’Ajuntament i la col·laboració estreta del Servei de Convivència, Diversitat i Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona han de contribuir a transformar la realitat juvenil de Sant Pere de Ribes, canviant i millorant les con­dicions de vida per tal que els i les joves del municipi puguin desenvolupar plenament el seu projecte de vida, amb polítiques de joventut integradores i transversals i de qualitat en el serveis i les actuacions que finalment s’integrin.