Sant Pere de Ribes s’adhereix a les concentracions de rebuig a l’agressió d’una menor a Manresa

La concentració es durà a terme avui dilluns 8 de juliol a les 18h davant la Casa de la Vila i l’edifici de l’Ajuntament a la Vinya d’en Petaca

Imatge de la pancarta a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Cedida

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, amb la finalitat de mostrar el rebuig a la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l’octubre de 2016, se suma a la convocatòria de concentracions organitzada per col·lectius feministes per avui dilluns 8 de juliol a les 18 hores. Aquest acte de denúncia obert a tothom tindrà lloc davant la Casa de la Vila, a Ribes, i l’edifici de l’Ajuntament a la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes.

L’Ajuntament vol expressar la més enèrgica condemna d’uns fets absolutament intolerable i vol deixar constància de la seva solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista a les quals s’ha d’oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent. Per tant, l’Ajuntament es reafirma en el compromís permanent en la lluita contra qualsevol forma de violència contra les dones i anima a tothom a participar en aquesta concentració.