Sant Pere de Ribes posa a disposició dels damnificats l'informe meteorològic del temporal Glòria

Imatges d'arbres caiguts a Sant Pere de Ribes. Cedida

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes posa a disposició de les persones damnificadespel temporal Glòria, que es va produir del 19 al 23 de gener, un informe tècnic elaborat pel meteoròleg Josep Miró basat en el conjunt de registres meteorològics disponibles en relació al nostre municipi i a la comarca.El document està disponible per a totes les persones damnificades que el necessitin per tramitar danys o reclamacions a les companyies asseguradores. És pot demanar a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) o descarregar-loal web municipal.

El Servei Meteorològic de Catalunya gestiona l’estació meteorològica automàtica de Sant Pere de Ribes, situada al Parc Natural del Garraf, concretament a Can Pere de la Plana. Aquesta estació ofereix dades que es poden complementar amb altres que es disposen dels punts de mesura de la Xarxa d’Observadors Meteorològics (XOM) del territori.

Així mateix, cal recordar que des del Consistori s’ofereix els serveis de l’Oficina de Consum per atendre i assessorar a les persones, empreses o col·lectius que necessitin tramitar reclamacions, ajuts i peritatges relacionats amb els danys o desperfectes que hagin pogut patir a causa de l’últim temporal viscut. Per utilitzar el servei cal trucar prèviament a l’OAC per demanar cita, al 938967300, o bé sol·licitar-la presencialment a través de les seves oficines.